Circuit Fer
2024
XVII TROBADA ARISTOT
4 agost 2024
inscripcions obertes
II CURSA DEL PLA
cursa amiga
10 agost 2024
inscripcions obertes
II Embarrancada - VII Volta Peramola
VII Marató Boumort - IV Berén-St Quiri
XVII Escanyabocs - XV Arruix Santa Fe
XVII Trobada Aristot - II Cursa del Pla
II Vertical Prat - X Radikal Estana
IV Vertical Urgellet - VI La Foranca
XI Travessa Transfronterera

Entrega trofeus 2023

Galeria multimèdia


By Lluís Roig

 

Data: 19 de novembre 2023

Lloc: Sala Sant Domènec (La Seu d'Urgell)

Actes:

  • 16:30h - Taula rodona "Curses en femení" un col·loqui sobre dona i muntanya a càrrec de:
    • Sílvia Puigarnau
    • Georgina Gabarró
    • Carro Cabestre
  • 17:30h - Entrega de trofeus
  • Berenar per a tots els assistents

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sílvia Puigarnau Coma

Corredora de l'equip BROOKS Espanya i professora i directora de l'INEFC Pirineus, entre ells també es troba la seva faceta com a investigadora, dins del grup de Laboratori d'Observació de la Motricitat (LOM). Es considera apassionada de l'esport en general, l'entrenament i el rendiment i les activitats de muntanya i el medi natural. Per aquesta raó competeix a nivell nacional i internacional en la modalitat de Trail Running, a la vegada que practica altres esports com l'esquí de muntanya, l'esquí alpí i el ciclisme.

Instagram: @silviapuigarnau

Georgina Gabarró Morente

Corredora de l'equip Merrell i professional del sector esportiu. Formada en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport a Vic, actualment cursant un Màster de recerca en Optimització del Rendiment Esportiu en Altitud a Font-Romeu (França).
Compta amb una llarga experiència en el món de les curses de muntanya gràcies a la seva vida esportiva i a diversos projectes professionals lligats a aquesta pràctica: ha estat al cap davant d'una escola esportiva de trail durant 2 anys, i actualment està duent a terme un projecte d'investigació vinculat també al rendiment en les curses de muntanya.

Instagram: @georginaagm

Carrodilla Cabestre

Carrodilla Cabestre i és d'Estadilla, un poble petit de la província de Huesca, tot i que viu a La Seu des de fa una mica més d'un any, ja que estudia Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE) a l'INEFC Pirineus. A part d'estudiant, és corredora de muntanya i es considera una amant de la muntanya en qualsevol de les seves formes. Aquest esport li aporta unes sensacions úniques, que li permet gaudir de l’entorn intensament i compartir-ho. Competitivament, ha guanyat varis Campionats d'Espanya en la seva categoria i també és Campiona del Món juvenil de Skyrunning (curses per muntanya), tant en les curses normals com en Kilòmetre Vertical..

Instagram: @carrocabestre

 

Ubicació de la Sala Sant Domènec

 

Evidentment, tots hi esteu convidats. Acte obert a tots les públics.
Us hi esperem!!!

ATENCIÓ: El sorteig de "la prova d'esforç" i de les "2 Mycooks" només s'entregaran als guanyadors del sorteig PRESENTS a la Sala St. Domènec. Cas que els guanyadors no siguin presents, es tornarà a sortejar. En cap cas s'entregarà els obsequis a cap persona en representació.