Circuit Fer 2022
XV TROBADA ARISTOT
21 agost 2022

Twitter

Cadí Circuit Fer

El Cadí Circuit Fer de curses per muntanya neix l’any 2009 de la unió de quatres curses de muntanya que es van celebrar a la zona de l’Alt Urgell, aquestes van ser la de Noves de Segre, Organyà, Ossera i Aristot. D’acord amb el creixement global del Trail Running, el circuit a anat creixent i incorporant noves curses que són les d’Estana, Sorribes-Arp, Bescaran, Masies de Nargó, Cadí Trail.

Totes les proves del circuit estan impulsades per organitzacions locals que han contribuït clarament al desenvolupament del Trail Running al territori i alhora han ajudat a dinamitzar i diversificar les activitats en aquests municipis. Juntament amb les organitzacions, els participants i el millor ambient són l’ànima del circuit, entre ells hi podem trobar des de l’elit als més populars, destacant els caminadors que hi juguen un paper important.

Aquesta edició 2016 continua anomenant-se CADÍ Ciarcuit Fer de curses per muntanya gràcies a la continuació d’una de les empreses més representatives del territori, CADÍ S.C.C.Ltda, com a patrocinador principal. Podeu descobrir tota la informació i novetat visitants els diferents apartats de la nostra web.