Circuit Fer
2024
XVII TROBADA ARISTOT
4 agost 2024
inscripcions obertes
II CURSA DEL PLA
cursa amiga
10 agost 2024
inscripcions obertes
II Embarrancada - VII Volta Peramola
VII Marató Boumort - IV Berén-St Quiri
XVII Escanyabocs - XV Arruix Santa Fe
XVII Trobada Aristot - II Cursa del Pla
II Vertical Prat - X Radikal Estana
IV Vertical Urgellet - VI La Foranca
XI Travessa Transfronterera

El CADÍ Circuit Fer de curses per muntanya 2014 arriba a l’equador de la que serà la seva 6a edició.

El circuit que es celebra bàsicament per les muntanyes de l’Alt Urgell, es va consolidant com un dels més veterans i amb més participació de Catalunya. L’organització del VI CADÍ Circuit Fer de curses per muntanya, valora positivament la participació de les 5 primeres curses, atenent la gran oferta que hi ha actualment. Disputades les 4 primeres curses puntuables -VII Vertical Quiri, VI Arruix de Santa Fe, III Vertical Arp, III Bescaran Trail Run i la cursa amiga –cursa Trail de l’Escanyabocs- s’han comptabilitzat 800 corredors/es. En quan a les curses puntuables, destacar un total de 424 corredors/es diferents (78 dones i 346 homes).

Segons l’organització, enguany s’està apreciant un incrementat del nombre de participants d’altres indrets de Catalunya, fet molt probablement relacionat amb la presència de la CADÍ Circuit Fer a l’EXPO Sports de la Marató de Barcelona del passat més de març.

En l’aspecte esportiu, la classificació general està encapçalada per Leila Moreno, Marta Bosch i Alba Xandri en categoria femenina i per Iu Escolà, Jordi Alís i Albert Artigues en categoria masculina. Destacar l’empenta de les noves generacions, tal com ho demostra que el primer classificat masculí tingui tant sols 16 anys, Iu, l’atleta d’Àreu ja és un assidu dels podis del circuit.

La segona meitat del circuit té el següent calendari :

  • XIV Cursa muntanya Ossera – 19 juliol
  • II Cadí Trail – 26 de juliol
  • VIII Troba atlètica Aristot – 6 setembre
  • II Transfronterera – 28 setembre (cursa amiga)
  • III Carrerada Tosserol – 4 octubre

Així mateix, cal esmentar que aprofitant l’itinerari d’alguna de les curses del circuit, s’ha creat la Zona trail d’entrenament permanent de l’Alt Urgell que compta amb 4 zones senyalitzades especialment per a corredors, de diferents característiques, desnivells (des de D+600mt fins a D+1100mt) i a diferents latituds i altituds (de 1200mt a 1900mt), assegurant que la Zona Trail sigui practicable tot l'any i poder escollir la millor zona per cada estació. Teniu tota la informació a www.zonatrail.cat

Alt Urgell, 8 de juliol de 2014